Selecteer een pagina

Musiclaire: voor al uw bedrijfspresentaties en events

Services

Musiclaire is uw partner op het gebied van:

  • Verhuur van Audio en Video apparatuur.

  • Technische support bij zowel kleine als grote evenementen.

  • Audio/video realisatie bij congressen, bedrijfsfeesten en presentaties.

  • Verkoop en installatie van Audio en Video producten voor de consument maar ook business to business.

  • Agent voor exclusieve audio-producten/merken.

  • Volledige AV support bij Zoom meetings.

  • Wij kunnen ook zorgdragen voor aanpassingen/montage van elektra zowel zakelijk en particulier.

Musiclaire als partner voor al uw a/v projecten

Musiclaire’s richt zich op verschillende disciplines met de focus op audio/video projecten. Wij houden volledig rekening met uw wensen en zorgen naast de uitvoering voor professionele begeleiding van uw project. 24/7 kun je wel schrijven maar je moet het ook doen en realiseren! Musiclaire wordt gewaardeerd om zijn uitzonderlijk hoge service niveau, waarbij uw agenda en planning altijd centraal staan.

Door meer dan 25 jaar Top management ervaring bij Multinationals kunnen en mogen wij wel zeggen dat wij ervaring hebben in het realiseren van en begeleiden van AV projecten. Door de samenwerking met diverse AV specialisten kunnen wij vele projecten realiseren of dit nu een AV/internet project is voor een slaap of badkamer of uw huis op Ibiza of in de Algarve is, wij gaan met u in overleg m.b.t. uw wensen en zorgen ervoor dat u hier niet meer over hoeft na te denken. Op de afgesproken datum is alles gerealiseerd conform onze afspraak! En na oplevering staan wij ook voor verdere service voor u klaar en niet alleen voor de eerste 2 jaar maar ook tijdens alle jaren daarna.

Met passie voor het vak helpen wij u graag met:

Productgerichte wensen en vragen.
Audio-visuele inrichting van uw leefruimte, kantoor, voertuig…
Domotica: vergaande automatisering van uw leefomgeving.
De audiovisuele architectuur van uw event. Van bruiloft tot beurs, van klein tot groot… wij werken uw wens uit tot een maatwerk oplossing.

Musiclaire als verhuurbedrijf voor feesten en evenementen

Omdat wij onze kennis en ervaring van geluid en licht graag willen delen met anderen hebben wij ook een afdeling die klaar voor u staat indien u een event of feestje wilt organiseren. Musiclaire verhuurt A- merken wanneer het om geluid en licht gaat zoals bijvoorbeeld JBL, Crown, AKG en Pioneer DJ gear. Of het nu om een gezellig familie feestje, beurzen, BBQ of bruiloft gaat maar ook “grote” buitenevents kunnen worden gerealiseerd. Uniek in onze aanpak, is de beschikbaarheid van eigen materiaal. Afhankelijk van uw wensen kan Musiclaire een grote selectie aan eigen PA inzetten. Dat drukt de kosten voor ons en dat merkt u altijd onder de streep.
Ook in deze routine heeft Musiclaire weer vele onafhankelijke partners die graag met ons samenwerken.