Musiclaire: voor al uw bedrijfspresentaties en events

Soundcast VG7: de ultieme draadloze allweather speaker

Musiclaire: verhuur, een van de vele voorbeelden

Clearaudio: "Sie verdienen das beste Resultat!"

Services

Musiclaire is uw partner op het gebied van:

  • Verhuur van Audio en Video apparatuur.
  • Technische support bij zowel kleine als grote evenementen.
  • Audio/video realisatie bij congressen, bedrijfsfeesten en presentaties.
  • Verkoop en installatie van Audio en Video producten voor de consument maar ook business to business.
  • Agent voor Soundcast en Clearaudio.  

Musiclaire’s core business is het aanbieden van begeleiden en commerciële support van “exclusieve” audio merken en hun producten op de Nederlandse en Belgische markt. Service en communicatie zijn voor ons daarbij van zeer groot belang, 24/7 kun je wel schrijven maar je moet het ook doen en realiseren! Wij worden gewaardeerd om ons uitzonderlijk hoge service niveau, waarbij uw agenda en planning altijd centraal staan.

Zoals u op deze website ziet hebben wij een mooi en select gezelschap van merken met allemaal hun eigen verhaal maar met één gezamenlijk gegeven en dat is muziek! Bij Musiclaire werken wij graag met u samen vanuit onze kernwaarden: muzikaliteit en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze advies- en begeleidings-trajecten, maar ook in de selectie van merken die wij voor u beschikbaar maken op de Europese markt.

Musiclaire kijkt vooruit door het nauwgezet volgen van producenten, retailers en andere partijen weten wij de trends voor de komende jaren feilloos te herkennen. We nemen deel aan de belangrijke beurzen en conferenties, onderhouden ons brede netwerk en volgen de ontwikkelingen nauwgezet. Voor advies bent u daarom bij ons verzekerd van de meest actuele oplossingen.

Met passie voor het vak helpen wij u graag met:

Productgerichte wensen en vragen.
Audio-visuele inrichting van uw leefruimte, kantoor, voertuig…
Domotica: vergaande automatisering van uw leefomgeving.
De audiovisuele architectuur van uw event. Van bruiloft tot beurs, van klein tot groot… wij werken uw wens uit tot een maatwerk oplossing.

Wat wij ook samen met u mogen doen: Wij koppelen onze passie voor muzikaliteit en kwaliteit aan jarenlange internationale ervaring met events en projecten. En steeds weten we daarbij uw verwachtingen te overtreffen. Daar zijn wij trots op. U verzekert zich met onze samenwerking van een beproefde aanpak met als resultaat een oplossing die u zal verrassen.

Andere diensten van Musiclaire:

Audio/Video Project management en realisatie van ………….;

Door meer dan 25 jaar Top management ervaring bij Multinationals kunnen en mogen wij wel zeggen dat wij ervaring hebben in het realiseren van en begeleiden van AV projecten. Door de samenwerking met diverse AV specialisten kunnen wij vele projecten realiseren of dit nu een AV/internet project is voor een slaap of badkamer of uw huis op Ibiza of in de Algarve is, wij gaan met u in overleg m.b.t. uw wensen en zorgen ervoor dat u hier niet meer over hoeft na te denken. Op de afgesproken datum is alles gerealiseerd conform onze afspraak! En na oplevering staan wij ook voor verdere service voor u klaar en niet alleen voor de eerste 2 jaar maar ook tijdens alle jaren daarna.

Verhuur van:

Omdat wij onze kennis en ervaring van geluid en licht graag willen delen met anderen hebben wij ook een afdeling die klaar voor u staat indien u een event of feestje wilt organiseren. Musiclaire verhuurt A- merken wanneer het om geluid en licht gaat zoals bijvoorbeeld JBL, Crown, AKG en Pioneer DJ gear. Of het nu om een gezellig familie feestje, beurzen, BBQ of bruiloft gaat maar ook “grote” buitenevents kunnen worden gerealiseerd. Uniek in onze aanpak, is de beschikbaarheid van eigen materiaal. Afhankelijk van uw wensen kan Musiclaire een grote selectie aan eigen PA inzetten. Dat drukt de kosten voor ons en dat merkt u altijd onder de streep.
Ook in deze routine heeft Musiclaire weer vele onafhankelijke partners die graag met ons samenwerken.

En………

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over Audio/Video project management, verhuren, adviseren, marketing support, beurzen, feesten, presentaties of huis inrichting maar ook voor storingen/reparaties of aanvullingen van uw huidige installatie…………………………………………